Januari 2018

De reclameborden rondom het hoofdveld van VV Spijkenisse waren hoognodig aan een grondige schoonmaakbeurt toe. Voor deze klus heeft de MAERS GROEP onze professionele apparatuur gebruikt. Na deze klus zag alles er spik en span uit.

Wilt u meer weten over het reinigen van diverse ondergrond? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer  010 - 456 78 66 of het contactformulier.

December 2017 Her-certificering VCA* MAERS GROEP

De her-certificering voor onze VCA* is door NCI uit Oostvoorne met een positief advies weer afgegeven voor 3 jaar. Onder de her-certificering vallen schoonmaakbedrijf De Jonge & Van Os B.V. en glas- en gevelreiniging Eddy Treijtel B.V. Hierbij alle medewerkers van harte gefeliciteerd!

Maart 2016 Certicaat "Veilig werken rondom liften" behaald

Vandaag hebben onze collega's Joeri Wouters en Piet Herkenraad via het Liftinstituut uit Amsterdam hun certificaat "Veilig werken rondom liften" behaald.

Die zekerheid heeft u bij ons. Onze medewerkers die uw lift weer brandschoon maken, zijn in het bezit van alle gevraagde veiligheidscertificaten zoals VCA en "Veilig werken rondom liften" van het liftinstituut. 

Maart 2016 Nieuwe bedrijfswagens

De Waal Autogroep heeft zes nieuwe Volkswagen Caddy Euro 6 bedrijfswagens geleverd. Met deze nieuwe Volkswagen Caddy bedrijfswagens voor de MAERS GROEP gaan wij voor u de juiste schoonmaakklus aan. Met deze investering houden wij ook rekening met uw milieu. Als MAERS GROEP hebben wij de verplichting om de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik te helpen terugdringen. Dit initiatief wordt mede ondersteund door ECOSTARS Rotterdam.

Februari 2016 Grote schoonmaak Huisman Equipment Rotterdam 

MAERS GROEP heeft de reiniging van de grote productiehal bij Huisman Equipment aan de Admiraal de Trompstraat 2 in Schiedam uitgevoerd. De damwandprofiel van deze 63 meter hoge hal is door ons gereinigd en geconserveerd.

December 2015 Kerstborrel

op zaterdag 21 december hebben de collega's van de MAERS GROEP met elkaar de jaarlijks terugkerende kerstborrel gevierd. Voor het 2e jaar is dit geweest bij Restaurant de Olijf in Spijkenisse. Het was weer een zeer geslaagde dag. De collega's gingen met een goed gevoel en mooi kerstpakket naar huis.

November 2015 Ecostars 

MAERS GROEP heeft sinds november 2015 het certificaat ECOSTARS. Wat betekend ECOSTARS? ECOSTARS is een erkenningsregeling voor vervoerders van vracht en personeel. Het doel is de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik te helpen terugdringen. MAERS GROEP doet al veel aan milieu verantwoordelijk ondernemen en hierbij hoort ook de inspanningen om brandstofverbruik te verlagen en uitstoot van uitlaatgassen te verminderen. ECOSTARS heeft ons dan ook een totale waardering van 4 sterren gegeven.

Oktober 2015 Gevelreiniging "Het Drijvend Paviljoen" in Rotterdam

MAERS GROEP heeft de reiniging van de kunststof en aluminium buitenzijde van de drie kunststof koepels en betonnen ombouw uitgevoerd. Vanaf een drijvend ponton met hoogwerker is deze speciale opdracht en locatie gereinigd. Deze prachtige locatie bevindt zich in het nieuwe centrum van Stad van het Jaar 2015 Rotterdam: Rijnhaven.

Bekijk demofilm gebruikt materiaal

September 2015 Business Tennis Tournament 2015 

MAERS GROEP heeft het jaarlijks terugkerende Business Tennis Tournament " de Dalle " in Spijkenisse georganiseerd. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Dit jaar is de wisselbeker gewonnen door Bernard Collens (Bernard staat niet op de foto), Jos Sollie, Theo van Son en Wim Molendijk.

Maart 2015 Uitreiken hoogwerkerscertificaten

 Alle medewerkers glas- en gevelreiniging van De Jonge & Van Os B.V. en Eddy Treijtel B.V. hebben bij Peinemann te Hoogvliet hun 5 jaarlijkse hoogwerkerscursus weer cum laude afgesloten. De heer Bert van Genen heeft namens Peinemann aan de heer Gert de Haan van de MAERS Groep, een heerlijke taart aangeboden voor deze prestatie.

April 2015 Uitreiken OSB keurmerk

De directie Marcel de Jonge (r) directeur operationele zaken en Erik van Os (l) directeur commerciële en algemene zaken van De Jonge & Van Os  B.V. en Eddy Treijtel B.V. hebben het OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt gekregen uit handen van bedrijfsadviseur Steef Gaspers (m).

Maart 2015 Behalen VCA* Certificaat

 MAERS GROEP heeft de VCA* certificering van de werkmaatschappijen De Jonge & Van Os B.V. en Eddy Treijtel B.V. ontvangen. De certificering is uitgevoerd door NCI uit Oostvoorne.   

MAERS GROEP

Stalpaertstraat 7
3067 XS Rotterdam

Telefoon: 010 - 456 78 66

vca 2 NCI VCA  SNA osb

Jongevanos-300x190       ET-241x300

MAERS GROEP B.V. KvK 24215858 BTW nr. NL 8126.79.295 B01

De Jonge & Van Os B.V. KvK 24284947 BTW nr. NL 8069.98.404 B01

Eddy Treijtel B.V. KvK 24238874 BTW nr. NL 8019.89.541 B01

MAERS GROEP

Stalpaertstraat 7
3067 XS Rotterdam

Telefoon: 010 -456 78 66