Schoonmaak

Werken in een schone werkomgeving is pure winst. Het realiseren van een schone werkomgeving, waarin mensen, machines en productieprocessen optimaal moeten kunnen functioneren: dat is de dienstverlening en specialisme van de MAERS GROEP.

Ons werkterrein bevindt zich onder andere op het gebied van schoonmaak- en onderhoud van kantoren, fabrieken, scholen, winkels, sportaccommodaties, hoogbouw en laagbouw. Modern en monumentaal, groot en klein, de MAERS GROEP  staat altijd voor u klaar!Vertrouwen

Door onze continue inzet en pro-actieve instelling hebben we het vertrouwen gewonnen van diverse opdrachtgevers. De langdurige relaties die wij nu in meer dan 57 jaar hebben opgebouwd, is het bewijs van hun tevredenheid. En daarvan kunnen we gerust zeggen: daar zijn wij trots op!

  

Glasbewassing

Uw gevel is mede bepalend voor de indruk van uw bedrijf....en hoe zit het met de ramen van uw pand? In deze dienstverlening de MAERS GROEP uw partner voor een perfecte uitstraling zodat u uw klanten, bezoekers en medewerkers een prima indruk geeft.

Over kwaliteit gesproken; wist u dat een schone werkomgeving een positieve bijdrage levert aan de arbeidsomstandigheden en dat daardoor het ziekteverzuim vermindert? Schone ramen zorgen voor een heldere lichtinval en zorgen voor het "buiten-gevoel". Uit onderzoek is gebleken dat dit onbewust meerwaarde biedt aan het arbeidsethos.

En over veiligheid gesproken; de MAERS GROEP is VCA* gecertificeerd .  Hebben al onze glas- en gevelreinigers hun VCA* diploma, vakdiploma "Glazenwasser" en/of "Gevelreiniger". Tot slot bezitten zij ook allemaal een hoogerkercertificaat. Zo hebben we ook collega's die hun diploma "veilig werken rondom liften" hebben. Glashelder toch?

  

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud; alleen perfect is goed!

Voor de MAERS GROEP is gevelonderhoud niet alleen een kwestie van verwijderen van het "verleden" maar ook van het voorbereiden op het "heden".

Met onze meer dan 57 jaar lange expertise op het gebied van gevelonderhoud, kunnen we stellen; dat er weinig gebouwen in Nederland zijn, die nog geheimen voor ons hebben.

Wij zullen elke gevel opnieuw bekijken en op de juiste manier behandelen voor alleen het allerbeste resultaat.

De MAERS GROEP staat voor korte lijnen en lange relaties. Daarom kunnen we u met onze kennis een onafhankelijk meerjaren-advies geven, zodat ook uw onderhoudsbudget overzichtelijk is.

  

Jongevanos-300x190       ET-241x300

MAERS GROEP B.V. KvK 24215858 BTW nr. NL 8126.79.295 B01

De Jonge & Van Os B.V. KvK 24284947 BTW nr. NL 8069.98.404 B01

Eddy Treijtel B.V. KvK 24238874 BTW nr. NL 8019.89.541 B01

MAERS GROEP 

Stalpaertstraat 7
3067 XS Rotterdam

Telefoon: 010 -456 78 66